Home

Welcome to your new site.

Welcome to your new site! You can edit this page by clicking on the Edit link. For more information about customizing your site check out http://learn.wordpress.com/

Latest from the Blog

Nemulțumirile

Trăim în zilele noastre în perioada nemulțumirii. Epoca pandemică continuă pe același scenariu de anul trecut din aceste vremuri. În perioada lunii octombrie spre sfârșit și începutul lunii noiembrie Covidut o ia razna în România. Ceea ce a adus nou anul acesta în luna octombrie sunt două aspecte. În primul rând uniforma pandemică este însoțităContinue reading “Nemulțumirile”

Momente de viață

MOMENTUL DIN VIATA CAND COPIII TREBUIE SA DEVINA INDEPENDENTIVulturoaica, atunci cand isi alege tatal puilor sai, rupe o crenguta cu ciocul, se ridica la o inaltime mare si incepe sa planeze in cercuri cu ea.Atunci când în jurul ei încep sa se adune vulturii, ea lasă crenguța sa cada jos. Masculul care reușește sa prindăContinue reading “Momente de viață”

Un nou început

Când viața ne oferă șansa unui nou început am putea să lăsăm totul în spate. Trecutul să rămână în spate și să apreciem prezentul. Visele din prezent sunt în alte părți mai înălțătoare și dorința de a fi mai buni ne însoțește. Se topește însă în van și devine o iluzie deșartă cu fiecare pasContinue reading “Un nou început”

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggers like this: