Luați-ne totDragi tovarăși și pretini luați tot din țara aceasta. Luați falnici brazi și încărcați în tir-uri și tot va mai rămâne un con de brad de unde va reieși samanta altor brazi. Luați doctorii și trimiteți în alte țări și tot va mai rămâne un salvator de vieți. Trimiteți muncitorii peste hotare pentru a munci și tot va rămâne un om al muncii în țară. Impachetati și trimiteți învățământul performant în alte țări și tot va mai rămâne un profesor bun. Luați-ne copiii și puneți în elita școlilor străine și tot va mai rămâne un copil bun. Scoateți corectitudinea și cinstea la licitație și tot va mai rămâne un om corect și cinstit în această țară. Luați bunul simț și respectul și vindeți-l pe bani mulți cui vrea să-l cumpere și tot va mai rămâne un om cu bun simț și respect în această țară. Vindeți marea și apele curgătoare cui va vrea să le cumpere.
Ați vândut și fabrici, bănci și tot ceea ce se putea vinde. V-a fost trimisă ca și cadou o boală, dar am și eu o rugăminte dacă nu v-ar fi greu. Aș vrea să o luați toată și s-o vindeți sau să o dați gratis cui va vrea să o ia. Dragi tovarăși și pretini, iubiți concetățeni vă rog eu frumos luați-ne prostia și duceți-o în alte țări. Puteți să-i puneți în loc de funda roșie o mască sau o botniță, dar vă rog frumos din suflet luați prostia din România și duceți-o când veți vedea cu ochii oriunde numai să nu mai vină înapoi. Vă mulțumesc anticipat pentru răbdare și am incredere că nu mă veți asculta. Așa să vă ajute Dumnezeu cum ajută Johanis poporul român să scape de Coronavirus! Și totuși vara nu este ca iarna….

Abonează-te pentru a avea acces

Citești mai multe din acest conținut dacă te abonezi azi.

Published by Paul66

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: