Patru lăbuțe și o codița


Pisica reprezintă cea mai desăvârșită operă a Creatorului. Era venerata ca zeiță în Egiptul antic și ea știe acest lucru. Dacă dorește și îți simte energia pozitivă te va primi în lumea ei. Oricum va fi o lume superbă și mirifică. Nu o vei place la început, dar știe cum să-ți intre treptat în suflet. Are răbdare și o va face treptat și nu va mai ieși de acolo. Nu vei reuși nici dacă ai vrea să o mai scoți. Știe cum să-ți ridice moralul când ești supărat și cum devi un om vesel dintr-un om trist. Face orice chiar să te iubească până primește mâncare. După aceea nu te va mai băga în seamă. Se va odihni sau va medita sau numai ea știe. Oricum este tot timpul vigilentă la tot ceea ce este în jur. Nu acceptă să intre nimeni pe teritoriul ei. Se va mândri cu fiecare captură a ei și poate ne-o va arăta și nouă. Nu va renunța până când nu obține ceea ce dorește de la tine. Este ingamfata și capricioasă și știe cum să te facă să ne încânte cu prezența ei. Nu știe să se supere și nici să fie tristă. Orice poate să devină o jucărie și un prilej de a zbengui. Vrea să fie prezentă la toate activitățile noastre mai ales dacă miroase bine și este o jucărie. Va dormi din ce în ce mai mult și nu-i place să-i deranjăm odihna. Până la urmă ne vom simți un oameni norocoși și cea mai fericită ființă din lume pentru că ne-a ales pe noi.
Aceste rânduri nu sunt despre partea feminină ci despre ceva superior lor. Sunt intrecute prin clasă, farmec, prezentă de spirit și energia foarte pozitivă pe care o degajă. Aceste rânduri sunt doar un umil omagiu celor care au patru labute și o codita și se numesc Pisici.

Abonează-te pentru a avea acces

Citești mai multe din acest conținut dacă te abonezi azi.

Published by Paul66

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: