Tulpina


Habarnist din sute de cărți, hasurate și colorate, mă declar pe propria răspundere și în nedeplinatatea facultăților mentale și a unui masterat, un neștiutor. Declar pe propria răspundere că mă consider un iresponsabil în ceea ce privesc și unele persoane doar se uită, în privința rândurilor de mai jos. Oricum și dacă ar fi laterale sau mai sus tot atât de multe lucruri nu aș înțelege.

În luna aprilie a anului curent, 20 și 21 pentru a cita clasicii filosofiei danciliene, s-au înregistrat în jurul cifrei de șase mii de oameni testați pozitiv cu Covid vodă cel cumplit. Astfel am primit interdicție, nu de la partener sau parteneră sau părinți, de a mai ieși din casă sau apartament după ora 8 seara. Până în acel moment eram liniștiți că putem ca să stăm afară, nu pentru a sparge semințe și a consuma energizant, până la ora zece. Mai mult, timp de două săptămâni am avut îndemnul de a nu frecventa sălile de fitness și baruri, devenind oameni cuminți sau fără minte, în funcție de caz și particularități. În acea perioadă, precum și acum ne salutam cu formulele “Vaccinat?” la care se răspundea “Adevărat m-am vaccinat ” sau “Nu m-am vaccinat ” în funcție de opțiunea fiecărei persoane. Desfășurându-se campanii de vaccinare și reapelare a lui Covidut, miracolul divin s-a produs și numărul de infectari a scăzut precum creștea Făt frumos. În cazul de față murgul rapciugos reprezintă un BMW adus din Bulgaria și reabilitat. Deja în luna mai am devenit mai activi, iar interdicțiile veneau din nou numai de la părinți sau partenere și parteneri. Venind sezonul estival, presupun că prietenul nostru Covidut s-a dus în concediu în Australia deoarece numărul infectarilor este la câteva zeci în țara noastră scumpă și dragalasa.

În momentul când se va produce recolta de toamnă, Covid a promis solemn că va participa activ pentru a îndeplini norma agricolă, mai mult anormalitate și prostie într-o formă organizată. Aceasta nu este tot și el va aduce și pe Tulpina Delta pentru ca insamantarea de paranoia și prostie insamantata în primăvară să-și culeagă roadele. Noaptea minții va fi prezentă peste toate salasurile teritoriului carpato-danubiano-pontic sub diferite scenarii. Noi, fiind doar actorii, vom dansa după muzica sinistrilor din conducerea statului. Pentru a fi pregătiți din timp, clasa politică a apelat la astrologi și agenți de turism covidian pentru a ne comunica și data exactă când vor fi nepregătiți de întâmpinarea Tulpinei și a revenirii la mii de infectati și morți. Listele vor fi întocmite pe parcursul vacanței de vară și vor fi actualizate peste noapte sau ad-hoc.

Personal nu mă aștept decât la continuarea epidemiei autohtone de prostie și panică care continuă așa ca și până acum. Alfred Einstein spunea că “sunt două lucruri care ar putea să fie infinite, Universul și Prostia” păstrându-și rezervele în privința Universului. Din păcate prostia este plasată în mod strategic în toate colțurile din România pentru a o întâlni în fiecare zi. Mai ales că multe clădiri ale instituțiilor statului au colțuri unde și locuiește ea. Până atunci hai să nu ne panicăm degeaba de acum, din luna lui Cuptor și să nu uităm că avem deja experiența trecerii prin prostie din 11 martie 2020. Așa că vacanță plăcută în continuare Covidut!

Abonează-te pentru a avea acces

Citești mai multe din acest conținut dacă te abonezi azi.

Published by Paul66

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: