Bărbații fraieri


În primul rând vom încerca o definiție, în stadiul cercetărilor actuale, a bărbatului și după aceea, vom împărți bărbații în două categorii: mitocani și fraieri.

De multe ori ne întrebăm cam ce înseamnă ca să fi un bărbat. Un astfel de individ ar fi nevoie ca să fie un om curajos, responsabil, autentic, descurcaret și unele persoane ar spune independent financiar. Ultimul aspect este teoretic pus sub semnul întrebării pentru că fiind salariat ar însemna ca să poată să reziste cel puțin o lună cu ajutorul veniturilor sale. Nu cred în aspectul independenței financiare pentru că, de multe ori, consider că un bărbat ar trebui să poată ca să colaboreze cu părinți, prieteni sau cunoștiinte pentru a-și crește veniturile. În această situație ideea independenței financiare dispare încălcând definiția de a nu depinde de alte persoane. În secolul XXI însă, bărbații preiau ocupațiile femeilor, manichiură, pedichiură, plâns de orice problemă și necautarea unei soluții practice, extrasensibilitate. Din acest punct de vedere multe femei întrunesc definiția bărbatului și mulți bărbați sunt doar, fără a fi misogin, muierile din vremurile trecute.

Totuși, în perioada actuală, bărbații mitocani sunt bărbații care atrag femeile. Poate pentru că au anumite defecte prin care abuzează fizic și emoțional femeile și binenteles, nu sunt fideli numai hartiilor. Femeilor,din acest punct de vedere, cum principalul hobby este luxul și apoi abuzul, o altă formă de părere de sine proastă sau depresie, apreciază sau mă scuzați, iubesc, acești bărbați. Cu alte cuvinte cu cât sunt tratate mai negativ cu atât iubirea crește. Poate este mai bine ca să iubești invinetita, batjocorită sau înșelată în Grecia, Italia sau Dubai decât la coada vacii. Să nu credem că nu se întâmplă aceeași poveste și în mediul rural că doar balega tot balega este și acolo.

Din păcate și spre marele lor dezavantaj, există și bărbații definiți și percepuți ca fraieri. Sunt acei bărbați cu bun simț, respectuosi, inteligenți, puțin sensibili care mai cred că există îndrăgostire sau iubire față de el ca om. Binenteles că sunt cele mai ușoare prazi ale unor femei. Numai că, de multe ori, așa cum nici toți bărbații nu sunt porci și nici femeile curve și dornice de abuzuri și de călătorii, mai sunt bărbați buni și femei bune care mai așteaptă pe “Ileana Cosanzeana ” sau “Făt frumos “. Din păcate, au avut sau poate mai au traumele lor, dar nu au încetat ca să creadă în interiorul lor că se mai pot construi relații sănătoase și mai ales, așa cum are nevoie sufletul lor. Nu va veni pe un cal alb ci poate doar simplu, pe jos așa cum bărbații sau femeile de mai demult se deplasau zeci de kilometri. Ideea este că, indiferent că suntem bărbați sau că sunt femei, ca să deschidă ochii nu numai la buzunar sau la aspectul fizic și să caute ca să cunoască, ceea ce nu iese în evidență la prima vedere și anume sufletul. Poate așa, femei sau bărbați, putem ca să trăim mai fericiți și cu copilași zâmbareti și zglobii pe lângă noi….

Published by Paul66

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: