România frumoasăSă nu vă mirați de realitățile din ziua de astăzi. De asemenea să nu vă mirați de mass-media din ziua de astăzi. Toate sunt produsul a anii de zile de letargie a locuitorilor. Să nu credeți că aceste lucruri au venit acum.
Se nasc din somnul unei națiuni care în anul 1990 îl proslavea pe Ion Iliescu și-l ura și botjocorea pe Ioan Rațiu. Se râdea de papionul lui Ioan Rațiu. Se temeau că vine și le ia pămînturile recent primite de unele persoane. Apropo când s-a cerut populației în anul 1991 să menționeze fiecare cât pământ a avut cererile de pământ au depășit suprafața țării. Era un val de entuziasm și de libertate a presei transmisă de ziariști adevărați. Încet și sigur S.R.I , fosta Securitate pentru a se înțelege mai bine, a reușit să neutralizeze și manipulizeze populația după propriul interes. Având toate funcțiile cheie la dispoziție S.R.I. a adus sub controlul său toate instituțiile statului. Dar ce credeati că Traian Băsescu sau în prezent Klaus Johanis conduce România? Dacă aveți chef de glume afirmați așa ceva. Mai mult serviciile secrete au ramificații și extern sau unele guri afirmă că sunt subordonate. Credeati că alegerile electorale sunt corecte cumva? Râdem încă, dar nu este râsul nostru. Credeți cumva că în România funcțiile de ministru și alte funcții ale ministerului sunt obținute pe merite personale? Sau că unele persoane produc ilegalități și nu știe nimeni? Băieții veseli cu ochii albaștri apelează doar la oameni santajabili. Deci vi se pare legal ca o persoană care primește ilegal 6 case să devină președinte? Mă scuzați sunt realizate din meditații de matematică.
Până la urmă chiar credeți că statele occidentale sau Statele Unite ale Americii nu știu despre corupția din România? Binenteles că știu, dar ei se folosesc de noi în ce scopuri putem doar presupune. Un lucru este cert că noi ca popor suntem atât de divizati și preocupați de propriul interes încât nu ne mai interesează dacă ne descurcăm. Avem impresia indusă intenționat sau nu că orice am face nu se schimba ceva în țara aceasta. Poate că așa credeau și revoluționarii francezi în drumul spre Bastilia în preajma zilei de 14 iulie 1789 și totuși au daramat-o. Dacă nu ne schimbăm mentalitatea și nu încercați să faceți ceva pentru țara aceasta și să vă luați țara aceasta înapoi nu vor avea nici o șansă copiii voștri. Încet când vor avea putere vor pleca din țara aceasta, iar aici vor rămâne elevii, unii studenți, pensionarii și voi cei care sunteți letargici. Nu credeți? Atunci somn ușor România!

Published by Paul66

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: