Femeia


Rândurile următoare nu sunt pentru misogini și pentru cei care cred că femeia nu gândește. Ei, chiar gândește și gândește mult și nefolositor, ca toți bărbații mai nou. Femeile au devenit bărbați și bărbații au devenit femei. Numai că rândurile următoare, nu-și propun ca, să facă o comparație între femei și bărbați, pentru că ar fi o pierdere de timp și rânduri. Oricum nici femeile nu au cunoscut toți bărbații și nici bărbații nu au cunoscut toate femeile. Cel mult, cred femeile că bărbații doar vreau să le bage în patul lor. Nu am înțeles niciodată ce are masa, dar este credința lor. Bărbații în schimb, cred că toate femeile sunt în cautare de, aceia dintre ei, cu bani, poziție socială și care să le ducă la shopping, călătorii în străinătate. Rândurile următoare își propun să fie despre acele femei care nu caută aceste lucruri la un bărbat și cel mult, vreau ca să construiască cu el, în egală măsură, acest aspect al vieții de cuplu. Oricum, mai sunt multe aspecte mult mai importante ale unei relații.

Cred că, mai sunt femei, nu știu exact câte, sau cel puțin sper că mai sunt femei care știu ca să gătească, ele cu manutele lor. Mai sper că, sunt femei sincere care vreau ca să împart problemele casnice cu un bărbat. Nu este o rușine ci, chiar de admirat pentru un bărbat care știe să gătească, atunci când femeia este plecată, să spele vase sau haine, să facă curățenie sau să ducă gunoiul. Sper încă, în existența femeilor care caută calitățile unui bărbat și sinceritatea lui și care sunt dornice de a merge la cumpărături casnice cu bărbatul ei. Sunt femei care apreciază bărbatul de lângă ea și ar face orice pentru a-l păstra lângă ea, trimițând fidelitate și sinceritate, așa cum primește ea. Cred că mai sunt femei care se aranjează indiferent de vârstă, care se respectă și își acordă atenție, chiar și în privința kilogramelor. Nefiind plină de fite, schimbătoare, capabile de a fi lângă bărbatul lor și în zilele senine, dar și în acelea grele. Sunt capabile ca să te asculte, să te îmbrățișeze și sa-ti dea importanța cuvenită.

Da! Cred că mai sunt astfel de femei care au aceste calități și care sunt în căutarea unor bărbați cu care să fie în relații sănătoase. Noi, bărbații, pe aceste femei ar trebui să le respectăm și cu ele să construim relații sănătoase. Aceste relații le construim printr-o muncă, împărțită într-o egală măsură la cele două părți, femeia și bărbatul. Înainte de toate lucrurile de pe Pământ, relația este indicata și chiar trebuie, să aducă un bine în viața amandorura, altfel își pierde sensul. Unde sunt aceste femei nu mă întrebați, dar cred că, probabil, se ascund de bărbați pentru că și ele au fost abuzate emoțional, psihic și poate chiar fizic de alți bărbați. Vorba populară “pădure fără uscaturi nu există ” este valabilă și în cazul bărbaților, dar și a femeilor, neavând o importanță procentele. Așa cum ar fi ideal să fim în cautare de momente fericite, în aceeași măsură aceste momente ar fi frumos să fie și o căutare a unei partenere. Nu este chiar, vorba aceea “căutarea acului în carul cu fân ” ci cred că depinde, de multe ori, unde și cum ne uităm la ceilalți. Undeva, în lumea aceasta, fiecare are partenera sau partenerul de care are nevoie ca să nu spun ideală și ideal. Așa că hai să iubim mult și frumos o singură parteneră sau un singur partener decât puțin sau deloc pe mai multe sau mai mulți. Spor și energie în căutarea iubirii, oameni frumoși!

Published by Paul66

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: