Dimineața ironic însorită


Într-o dimineață lină ,ce aduce a senin, umblă câinii cu colaci în coadă, cu copiii după ei. Râsetele din depărtare, chiar anunță un solemn moment, ceea ce este testarea pentru oamenii adulți. Bucuroși, dragii copii, de rezultatele obținute în ziua precedentă, astăzi este o formalitate. Dacă vor fi rezultatele grandioase va fi datorită muncii lor asidue și de acasă ,din școala online probabil, nu din Warcraft sau alte jocuri, pe care elevii nu le joacă cu profesorul pe mute. Munca părinților cu elevii, de asemenea, merită menționată, care aduce întotdeauna cunoștințe și mai rar o bună creștere. În schimb dacă rezultatele sunt slabe, de vină va fi învățătoarea sau profesorul de limba engleză poate, toate acestea fiind făcute sub oblăduirea sfântă consimțită de profesorul de religie, care, preferabil, nu este preotul comunității. Cine mai predă și educație fizică, poartă o culpa de răsunet, pentru că a tăiat din energia evaluatului de a patra. Ministrul va trebui să ia măsuri dure, nu de înmormântare a cadavrului numit învățământ, ci împotriva celor care mai trec și pe la catedră.

Despre creșteri salariale, nici nu mai poate fi vorba, ci despre examenele care vor urma și pentru elevii terminali și probabil profesorii, care ar putea să fie terminati, după un an școlar online, fizic, toate după scenariile multicolore realizate după incidența sfântă. Doamne ajută să fie bine și foarte bine la rezultatele testării! Oricum, judecătorii cadrelor didactice sunt părinții sau ministerul improvizației și al educației cu planuri pe termen scurt și foarte scurt. Oricum elevii au fost dezinteresați tot anul școlar și acum vine recompensa. Până atunci să trăim bine, fiecare pe unde mai poate trăi!

Published by Paul66

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: